Hyvin kyllä on lähtenyt menemään, töissä siis :)

Tykkään paikasta ja työntekijöistä, vaikka kyllä sinne niitä happamiakin naamoja mahtuu. Mutta suurinosa ainakin vielä ovat olleet ystävällisiä ja mukavia ja iltavuorotkin menneet mukavasti kun on rentoa työporukkaa ympärillä. Voi niiden kanssa höpötellä ja muuten vaan "heittää huulta". Vaikka voinkin jo nyt nähdä, että joidenkin mukavien kasvojen takaa löytyy hyvinkin hermoherkkiä ihmisiä, jos yhdenkin virheen menen tekemään. Mutta sillehän ei sitten voi mitään, kaikki on ihmisiä ja virheitä tulee aina välillä. Voin jo ainakin nyt nähdä itseni sekoilemassa rahojen kanssa, kun tuossa hotellissa voi hotellihuoneen maksaa 7-8 eri maiden valuutoilla, joten saa nähdä kuinka nopeasti menen niissä sekaisin :D Minullahan tuota matikkapäätä kun ei kauheasti löydy. Mutta tähän mennessä onneksi suurimmaksi osaksi vain joutunut käsittelemään usan ja kanadan dollareita... Kesällä tosin sekin varmasti muuttuu kun turisteja alkaa tulemaan enemmän. Mutta nyt on onneksi vielä suht rauhallista, joten nyt on sitten juuri hyvä aika opetella kaikki hommelit, niin että ne kesän kiireissä menee sitten jo sutjakkaasti :)

Mutta siis, 5 päivää tässä ollut nyt töitä, nyt yksi vapaa ja sitten onkin 5 yövuoroa :/ Se on vielä sellainen vuoro, mitä en kertaakaan ole tehnyt, mutta heti mut siihen laitettiin yksin. Yksin ei tosin tarvitse työpaikalla olla, siellä on aina toinenkin paikalla, tekemässä eri vuoroa tosin. Ja joka vuoroonhan kuuluu ne omat vastuutehtävät, että saa nähdä miten niistä suoriudun, kun en kertaakaan niitä ole vielä edes nähnyt tehtävän... Mutta toivon mukaan kuka ikinä onkaan myös töissä, voi minua hieman opastaa oman vuorotehtäviensä lisäksi, ilman että vetää aivan kauheat herneet nenäänsä. Mutta eihän ne nyt voi millään olettaa minun niitä tehtäviä tietävän, jos en koskaan aikaisemmin tosiaan siinä vuorossa vielä ole ollut.

No niin eli, so far so good :) Eka kuukausi on nyt takana ja tuntuu että aika mennyt todella nopeasti. Ensimmäinen 3 viikkoahan meni tosin suurimmaksi osaksi vain uuteen kulttuuriin tutustuessa ja työn etsimisessä. Nyt kun on työpaikkakin löydettynä, niin voi alkaa vähän enemmän rentoutumaan. Toivottavasti löytyy joitain kivoja kavereitakin jossain vaiheessa, keiden kanssa voipi vapaa-ajalla hengailla ja käydä paikoissa :)

*kesää odottellessa*


ps. kovasti voimia iskälle <3 :)