12.3.-13.8.2008
Vancouver, Kanada


Ei uskoisi, että puolivuotinen voisi mennä näin nopeasti.

Huomenna on siis lähtö takaisin sinne Pohjolaan ja tässä viimeisenä iltana vielä kirjoitan viimeisen osion tähän blogiini. Sitten tämä sulkeutuu ikuisiksi ajoiksi, jääden vain muistoksi ehkä eniten vain itselleni. Tämän blogin kautta olen purkanut tuntojani, kertonut kuulumisiani ja muutenkin vain omia ajatuksia (joita ei tietenään kovin montaa voi olla ;). Tämä on kuitenkin ollut loistava keino pitää yhteyttä sinne Suomeen päin, pitää kaikki halukkaat ajan tasalla.

Näin jälkikäteen sitä katselee aikaa taaksepäin, että miten hullu sitä onkaan ollut Kanadaan lähtiessä. Ottanut vain ja lähtenyt, ilman tietoa työpaikasta ja juuri mistään muustakaan. Mutta enpä tätä kokemusta antaisi mistään hinnasta pois. Ja vaikka kaikki ei olekkaan mennyt aina suunnitelmien mukaisesti tai on tullut välillä vähän vastoinkäymisiä, niin olen uskonut vahvasti siihen, että asiat aina järjestyvät hyväksi johonkin suuntaan.

Tietyllä tavalla sitä ajattelee, että ei se elämä täällä ole sen ihmeellisempää kuin Suomessakaan. Eikä se olekkaan. Mutta taas kyllähän se maailmalla käyminen aina avaa silmiä, tuo uuttaa näkökulmaa lähes kaikkeen. Eniten sen ehkä huomaa niistä ihmisistä, jotka eivät juuri ole missään käyneet. Niihin olen täälläkin paljon törmännyt ja ne ovat yleensä olleet niitä kaikkein kärkkäimpiä arvostelijoita ja "tietäväisimpiä" ihmisiä.

Mutta uskoa sitä saa aina itseensä enemmän kun menee vain omaa tietä ja on välittämättä muiden höpinöistä. Mutta läheisten tuki ei tietenkään koskaan mene hukkaan. Suomesta onkin saanut ihanasti tsempitystä niiltä kaikista rakkaimmilta ja läheisimmiltä ihmisiltä. Pikku tytönkin on hyvä matkustaa ympäri maailmaa, kun perhe on jaksanut uskoa meikäläiseen. Olettehan te myös jaksaneet olla ahkeria koiranhoitajia, kiitos myös siitä :) Puhumattakaan kavereiden tuesta, jotka eivät ole minua aivan suorilta hulluksi todenneet ja ovat jaksaneet pysytellä kelkassa mukana tämän ajan :)

Nyt on kuitenkin sitten laukut pakattuna, odottavat tuolla lähtöä. Huomenna pitkä päivä edessä aamusta asti kiirettä pitäen, vaikka lento lähteekin vasta illalla. Pitää vielä käydä työpaikalla ja vaikka missä.

Työpaikalta lähdenkin sitten suuntaamaan suorilta lentokentälle. Työpaikan kautta on myös varattuna ilmainen limusiinikyyti kentälle;

You always have to leave in style ;)

1817983.jpg